Jag kan inte sluta shoppa Selected Femme kläder

Söker du efter Selected Femme butik? Då har du hittat rätt. Mandeldesign.se har alla varor, även online. Om du inte vill klicka dig fram själv kan du få vår shoppingguide som gör det till enkel uppgift att komma i närheten av dina drömmare och drömvärderingar.

Selected femme logo

Varför älskar jag Selected Femme

Jag älskar Selected Femme för deras unika och moderna stil. De har alltid den perfekta kombinationen av välgjorda kläder och en cool attitude. Dessutom är deras plagg ofta mycket bekväma att bära, vilket är viktigt för mig. Jag gillar verkligen hur Selected Femme alltid lyckas att skapa intressanta och innovativa kollektioner som passar in i min smak.

Vad är det som har gjort dem till min favorittillverkare av kläder?

Jag har alltid varit en sucker för Selected Femme-kläder. De har alltid haft en cool och avslappnad stil som jag gillar, och deras plagg känns alltid mycket bekväma. Men det är inte bara det – det finns alltid något unikt och intressant med Selected Femme-kläder, oavsett om det är en snygg skjorta eller en cool jacka. Och nu har jag precis upptäckt deras blogg! Det första jag lade märke till var hur vacker deras bloggdesign är – den är elegant och stilren, men samtidigt lite lekfull med roliga bilder och illustrationer. Dessutom innehåller bloggen massor av bra inlägg om mode, skönhet och livsstil – perfekta för mig som gillar fina kläder.

svart dress från selected femme sverige

Favoritplagg Selected Femme

Idag tänkte jag tipsa er om mina absoluta favoritplagg från Selected Femme. Jag är helt såld på deras stil och det är alltid svårt att motstå frestelsen att shoppa när jag ser deras nya kollektioner. Men idag ska vi fokusera på de plagg som jag redan har och som jag verkligen älskar. Toppen på min lista är en svart kimono. Den är så stilren och elegant och passar perfekt till både vardags och fest. Jag har den i olika varianter, både långa och korta, men den svarta kimonon är min absoluta favorit. Ett annat plagg från Selected Femme som jag verkligen gillar är en vit blus med volangdetaljer.

Andra plagg som jag har beställt

Nu har Jag precis shoppat loss på Selected Femmes hemsida och jag kan inte sluta! Jag har redan beställt fem plagg, och det är bara början. Jag är så klart mest nöjd med klänningen jag beställde först, men de andra plaggen håller absolut inte samma klass. Det finns en kofta, två tröjor och en tunika. Allt i enlighet med min smak, och allt från Selected Femme. Jag rekommenderar verkligen denna butik om du gillar att shoppa loss på nätet!

Fördelar med att shoppa på Mandeldesign.se

Mandel Design är en av Sveriges ledande butiker för Selected Femme-kläder. Detta beror delvis på att vi erbjuder ett brett utbud av kläder från detta märke, men också på grund av våra fördelaktiga shoppingvillkor. För det första så är Mandel Design en webbutik, vilket innebär att du kan shoppa när som helst och var som helst. Du behöver inte lämna ditt hem för att hitta de kläder du vill ha, utan kan enkelt göra det online. Dessutom sparar du mycket tid genom att shoppa på nätet, eftersom du slipper gå runt i butiker och leta efter det du vill ha. För det andra så är priserna på Mandel Design mycket konkurrenskraftiga och dom har ofta rabatter som är online på deras hemsida.

selected femme dress

Hur mandeldesign.se kan bli din nya helg

Många av oss har en passion för mode, och det är inte alltid lätt att hitta den rätta butiken.Men när du väl hittar den perfekta butiken, är det svårt att motstå temptationen att shoppa loss. Selected Femme är en av de bästa butikerna för kläder, skor och accessoarer. De har alltid de senaste trenderna, och deras kläder är alltid av högsta kvalitet. Om du vill shoppa Selected Femme online som mandeldesign.se gör, så kommer du att bli galen av deras blogginlägg. De skriver alltid om de senaste trenderna, och tipsar om hur man stylar dem på bästa sätt. Dessutom delar de ofta med sig av rabattkoder och erbjudanden, så att du kan shoppa loss ordentligt.

5 bästa tipsen med Selected Femme

Shopping är något som alla gör, och det är oftast en mycket behaglig upplevelse. Men det finns gånger då man bara köper och köper, och aldrig verkar få nog. Detta kan leda till ett dåligt shoppbehov och i värsta fall kan det bli ett beroende. Om du känner igen dig själv i detta scenario så har vi några tips till dig från Selected Femme.

 1. Titta igenom din garderob.
  Innan du shoppar, ta en titt i din garderob och se vad du redan har. Du kanske redan har mer än du tror! Se till att använda det du redan har innan du handlar nya saker.
 2. Gör en budget.
  När du vet hur mycket pengar du har att spendera på shopping, blir det lättare att hålla dig till denna budget. Undvik att börja handla när du är stressad och har knappt pengar kvar i plånboken.
 3. Ta en paus.
  Vänta tills du känner dig lugn och glad innan du fortsätter med shoppingen. Det kan vara bra att vila upp sig eller ta lite frisk luft så att du får dels ett annat perspektiv, men även får klart för dig om det verkligen är vad som passar dig och din modestil.
 4. Tänk på dina behov.
  Om du inte har tråkigt, eller om du inte har lust att handla det du tänkt dig så är det kanske bara onödigt. Kanske finns det något annat som passar bättre för just dig och din stil? Saker man gillar ofta hjälper oss att må bra och blir en viktig del av vårt liv.
 5. Se till att shoppa i lugn och ro.
  Fokusera dig på en enda del av utbudet . Om du ser en klänning eller ett par skor som verkligen fångar ditt intresse så koncentrera dig på det. Det blir ännu bättre om du kan hitta till exempel olika stilar från samma märke. Det kommer att vara lättare att finna något som passar just dig, och din plats i livet. Detta gör shoppingen mindre stressande och mer lyckad, samtidigt som du har en chans att komma hem och använda det du faktiskt köpt. 🙂